Zuurkool in flensjes

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 952 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een dun pannenkoekbeslag van de pannenkoekmix, de melk en de eieren en laat dit 30 minuten rusten
  2. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes
  3. Verhit de boter en bak het gehakt rul en bruin
  4. Voeg de paprika en de zuurkool toe en bak ze al omscheppend 5 minuten mee
  5. voeg de crème fraîche toe, breng op smaak met peper en zout en laat het mengsel helemaal afkoelen
  6. Bak intussen ± 20 flensjes van het beslag
  7. Verwarm de oven voor op 200°C
  8. Verdeel het zuurkoolmengsel over de flensjes en rol ze op
  9. Leg de flensjes op een ingevette ovenschaal en laat ze in de voorverwarmde oven in ± 30 minuten door en door warm worden
  10. Serveer de flensjes met ananasschijven en een pittige chilisaus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha