Zuurkool met kipfilet

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 967 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met wat peper en zout
  2. Maak de uien schoon en snipper ze
  3. Pel het teentje knoflook en pers het uit
  4. Maak de paprika's schoon en snijd ze in reepjes
  5. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes
  6. Verhit de boter in een pan en bak hierin de kipfilet mooi bruin
  7. Voeg dan de uien en knoflook toe en laat dit even meebakken
  8. Voeg dan de paprika's en de tomaten toe en laat dit ook even meebakken
  9. Doe er dan de zuurkool en een klein beetje water bij, breng dit aan kook en laat dit zachtjes 15 minuten koken
  10. Kook intussen de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  11. Maak de zuurkool af met wat peper en zout
  12. Geef de rijst er apart bij
  13. Bron: www
  14. keukentips
  15. nl

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha