gevulde kipfilet uit Umbrie

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 40 minuten
  • Bekeken: 2341 x
  • Keuken: Italie
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De kipfilet insnijden zodat er een "zakje" ontstaat
  2. Bestrooi met een beetje peper en zout naar smaak
  3. Knijp de saucijsjes uit en vul de kipfilet met het vlees
  4. Stop er enkele blaadjes basilicum in of tussen en leg er een flink stuk paprika bovenop
  5. Leg nu 2 3 plakken parmaham op het aanrechtblad en rol de gevulde kipfilet hierin
  6. Leg het geheel op een stuk aluminiumfolie en rol het strak op (niet teveel folie) Na 35 minuten in de oven (200 graden) is de kip klaar
  7. Neem de gevulde kipfilets uit de oven en laat een minuutje rusten
  8. Haal ze dan uit het folie en snij ze in schuine plakjes
  9. Lekker met gebakken aardappels en sla of met pasta
  10. Buon Apetito

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha