hoevekip met kaas en ham

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 40 minuten
  • Bekeken: 1364 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. snijd de kipfilets zo wijd mogenlijk open en kruid met pezo en tym
  2. Vul daarna de filets op met de gemalen kaas en omwikkel met de hamrepen
  3. laat de filets aan beide zijde even aanbakken in de boter,neem ze dan uit de pan en rol er alufolie rond en zet ze dan 25 min
  4. op 225* in de oven
  5. Schik daarna op bord met pasta(folie)verwijderen

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • jonno196411 apr 2008 om 22:13 Reageer

    heb net je recept bekeken van de varkensfilet.als je het bestrooit met zout en laat marineren trekt alle vocht eruit en zo wordt de filet nog droger als ie al is.dus in geen geval bestrooien met zout voor je gaat bakken.iedere kok weet dit.peperen mag wel.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha