mexicaanse rijst met runderbraadworstjes

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1222 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de ui
  2. Snijd de schoongemaakte paprika's zonder de zaadlijsten en de zaadjes in blokjes
  3. Spoel de maïskorrels en de rode bonen in een vergiet af en laat ze uitlekken
  4. Verhit de olie in een pan en fruit de ui omscheppend glazig
  5. Bak de tomatenpuree kort mee, blus af met de bouillon, roer er de rijst door en kook die met het deksel op de pan volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
  6. Schep een paar minuten voor het einde van de kooktijd de paprikablokjes, de maïskorrels en de rode bonen door de rijst en breng op smaak met weinig zout en royaal cayennepeper
  7. Bak intussen de runderworstjes in de braadboter gaar en bruin en serveer ze bij de rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha