Asperges met truffels en zachte kwarteleitjes

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1755 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het lof in lange repen
  2. Schil de witte asperges en kook ze samen met de groene asperges in 10 minuten net gaar
  3. Schaaf de truffel in heel dunne plakjes
  4. Kook de kwarteleitjes in 2 minuten zacht, laat ze schrikken en pel ze
  5. Giet de asperges af en laat ze uitlekken
  6. Doe de olijfolie, de truffelolie, het limoensap en de gekneusde roze peperbesjes en wat zout in een royale schaal
  7. Wentel de asperges erdoor en verdeel ze over 4 bordjes
  8. Garneer met de truffelplakjes en de reepjes lof
  9. Snijd de eitjes op de bordjes open, ze druipen dan over de asperges

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha