Avocado gevuld1

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 781 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de avocado's doormidden en lepel het vruchtvlees eruit
  2. Doe de stukjes vruchtvlees in een kom en besprenkel ze met citroensap
  3. Voeg de mandarijnen bij het vruchtvlees en zet dit in de koelkast (bewaar wat mandarijnen voor de garnering)
  4. Bak in een koekenpan met een beetje boter de kipfilet gaar, gedurende 10 minuten
  5. Maak ondertussen een saus van de mayonaise, yoghurt, tomatenketchup en voeg naar smaak peper, zout, paprikapoeder en wat citroensap toe
  6. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en laat deze afkoelen
  7. Vermeng het, zodra dit is afgekoeld met het vruchtvlees en de mandarijnen
  8. Leg de uitgeholde avocado's op een bord en vul deze met dit mengsel
  9. Giet wat van de saus over de vier gevulde avocado's en garneer het geheel af met een blaadje sla en wat mandarijnen
  10. Zet het geheel in de koelkast voordat u het gaat serveren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha