Avocado gevuld2

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 697 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de ui heel fijn en schep hem met de olie, het citroensap en de basilicum om
  2. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes
  3. Schep ze met de garnalen door het sausje en zet het koel weg
  4. Snijd de avocado's doormidden, haal de pit eruit en schep het vruchtvlees uit de helften
  5. Schep het vruchtvlees met citroensap om en wrijf ook de lege schillen met citroensap in
  6. Pureer het avocadovruchtvlees en breng het met zout en peper op smaak
  7. Snijd de tomaatjes in vieren
  8. Laat de salade uitlekken en schep de tomaatjes erbij
  9. Vul de avocadoschillen met het avocadovruchtvlees en de salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha