Avocado met garnalen en bieslookmayonaise

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1481 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de eierdooier, 1 mespunt zout, 1 mespunt peper en de mosterd door elkaar en voeg al roerend 2 eetlepels citroensap toe
  2. Voeg, al kloppend met ee (staaf)mixer, beetje bij beetje de olie toe
  3. Begin druppelsgewijs en, als het mengsel gaat binden, kunt u de olie in een dun straaltje toevoegen
  4. Roer er 3/4 van de bieslook door en breng de mayonaise op smaak met zout, peper en citroensap
  5. Spoel de garnalen onder koud stromend water af en laat ze uitlekken
  6. Maak de bosui schoon, snijd hem in dunne ringen en schep die door de garnalen
  7. Halveer de avocado's, haal de pitten eruit en besprenkel het vruchtvlees met citroensap
  8. Vul de avocado's met de garnalen
  9. Schep op elke avocado ± 1 eetlepel bieslookmayonaise en strooi er de rest van de bieslook over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha