Avocado met garnalen en zeekraal

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2680 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. VOORBEREIDEN: sausje kloppen van crème fraîche, kruiden, citroensap, zout en peper
  2. Avocado halveren en pit verwijderen
  3. Met meloenboor kleine bolletjes uitsteken en avocado verder uithollen
  4. Van zeekraal onderste deel afsnijden
  5. Zeekraal kort afspoelen
  6. In water tegen de kook aan zeekraal ± 2 minuten koken
  7. Koudspoelen
  8. LAATSTE HAND: over halve avocado's garnalen en avocadobolletjes verdelen
  9. Beetje saus erop scheppen
  10. Avocado's en zeekraal op borden schikken
  11. Serveren met uit toast gestoken sterren (en citroen)

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha