Avocado pikant

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 620 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Snijd de avocado's in twee en verwijder de pitten
  2. Haal er met een lepel voorzichtig het vruchtvlees uit, zodat u de schil niet kwetst
  3. Snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes en besprenkel het met enkele druppeltjes citroensap tegen het verkleuren
  4. 2 Laat het krabvlees uitlekken en verwijder eventuele kraakbeentjes
  5. 3 Maak de champignons schoon met een doek en snijd ze in fijne reepjes
  6. Doe de avocadodobbelsteentjes, de krab, de steurgarnalen en de champignons in een slakom en meng
  7. 4 In een andere kom mengt u de geklopte room en de mayonaise
  8. Voeg het citroensap, de Tabasco en de cayennepeper toe
  9. Meng nogmaals goed
  10. 5 Meng de vis- en groentevulling met enkele eetlepels saus en vul hiermee de avocado's
  11. Garneer met enkele plukjes peterselie
  12. 6 Dien de avocadobootjes koel op en serveer er de rest van de saus apart bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha