Avocado-garnalencocktail

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2244 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop voor de roquefortsaus de slagroom lobbig
  2. Roer de crème fraîche met de roquefort glad, roer de mosterd erdoor en voeg de peper naar smaak toe
  3. Spatel tenslotte de slagroom erdoor
  4. Zet de saus koel
  5. Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen
  6. Snijd de parten in reepjes
  7. Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schillen
  8. Snijd het vruchtvlees in blokjes en besprenkel deze met citroensap
  9. Snijd de tamarillo in acht partjes en kook ze ca
  10. 1 minuut in water
  11. Rooster de amandelen lichtbruin in een droge koekenpan
  12. Leg in acht niet te grote cocktailcoupes aan één kant een blaadje kropsla en aan de andere kant een blaadje frisée
  13. Schep in elk glas twee eetlepels saus en verdeel de reepjes peer, blokjes avocado en de garnalen erop
  14. Schep er een lepel saus op en garneer met een partje tamarillo met daarop een toefje daikonkers
  15. Bestrooi het geheel met de amandelen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha