Avocado-kipcocktail

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1813 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster 2 eetlepels geschaafde amandelen in een droge koekenpan goudbruin
  2. Was 8 blaadjes eikenbladsla
  3. Halveer 2 rijpe avocado's, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes
  4. Snijd 200 gr in dikke plakken gesneden kipfilet met kruiden (vleeswaren) in dobbelsteentjes
  5. Klop een sausje van 1 bekertje zure room (125 ml), 4 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel kerriepoeder en peper en zout naar smaak
  6. Verdeel de sla, de avocado, de kipfilet en het sausje over 4 mooie glazen en garneer met de geroosterde amandelen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha