Avocadomousse met zalm

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1341 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd 4 heel rijpe avocado's doormidden, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schil zonder de schil te beschadigen
  2. Doe het vruchtvlees in een kom en mix het met het sap van 1 citroen en 100 gr gerookte zalm
  3. Voeg 150 gr verse kaas en 1 eetlepel room toe, kruid met peper en zout en mix tot het mengsel homogeen is
  4. Verdeel de mousse over de bewaarde avocadoschillen en versier met schijfjes citroen
  5. Garneer eventueel met blaadjes waterkers

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker10 jun 2011 om 19:14 Reageer

    lijkt me een toprecept,wordt met verse kaas roomsaus bedoeld?


Reageer zelf op dit recept

kaptcha