Beenhammousse met frambozensaus en pijnboompitten

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2178 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. U kunt dit 1 dag van tevoren maken
  2. Maak met een mixer per persoon 100 gr beenham fijn (fijnsnijden mag ook)
  3. Doe er 1-2 eetlepels fritessaus door en breng op smaak met zout, versgemalen peper, 1 geperst teentje knoflook en verse bieslook
  4. Zet dit tot gebruik afgedekt in de koelkast
  5. Pureer 1 bakje frambozen, roer er naar smaak basterdsuiker door en zeef de frambozen goed
  6. Steek met een meloenbolletjestang of theelepel mooie bolletjes uit 1/2 rijpe galiameloen
  7. Rooster een zakje pijnboompitten in een droge koekenpan
  8. Leg op een plat bordje met een eetlepel 3 hoopjes mousse, leg er ± 9 meloenbolletjes tussen, druppel er met een lepel de frambozensaus over en strooi er de pijnboompitten over

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker01 mrt 2008 om 19:58 Reageer

    Het lijkt me zeer smakelijk. Ga ik proberen

  • Bezoeker25 nov 2010 om 15:13 Reageer

    zijn alle ingredienten per persoon?


Reageer zelf op dit recept

kaptcha