Bladerdeegbakjes met rago en tomatensaus

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 654 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 C
  2. Bestrijk de randen van 4 deegplakjes met water
  3. Steek uit 4 andere deegplakjes met een vormpje een rondje (deze worden niet gebruikt)
  4. Leg deze plakjes op de eerste deegplakjes en druk de randen aan
  5. Maak in de overige 4 deegplakjes met de steruitsteekvorm een afdruk en leg de plakjes op de deegstapeltjes; druk ze licht aan
  6. Laat de deegbakjes 30 minuten in de koelkast rusten
  7. Bak de deegbakjes in het midden van de oven in 20 minuten gaar en goudbruin
  8. Ragoût: Smelt de boter, roer de bloem erdoor en laat die al roerend 3 minuten garen
  9. Roer er de melk door
  10. Roer de knoflook, de Quorn en de magor door de saus, verwarm de saus goed en breng hem op smaak met pernod, zout en peper
  11. Verwarm de tomatensaus en roer er de tomaat, paprika en basilicum door
  12. Snijd de sterren voorzichtig uit de bakjes
  13. Vul de bakjes met de ragoût en dek ze met een ster af
  14. Zet de bakjes op de borden, schep de tomatensaus ernaast en garneer met pijnboompitten en basilicumblaadjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha