Broccolitimbaaltjes met saffraansaus

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 730 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de broccoli volgens de gebruiksaanwijzing
  2. Maal de amandelen met een foodprocessor fijn
  3. Pureer de afgegoten broccoli
  4. Meng de broccoli, de amandelen, de kaas, de eieren en zout en peper goed door elkaar
  5. Vet 4 timbaaltjes (inh
  6. 1 1/2 dl) goed in en schep het mengsel erin
  7. Verwarm de oven op 175 °C
  8. Zet de timbaaltjes in een braadslede, vul de braadslede tot 2 cm onder de rand van de timbaaltjes met kokend water en laat ze in het midden van de oven in ± 20 minuten gaar en stevig worden
  9. Laat intussen 1 dl water met het bouillonblokje, de vermouth en de anijslikeur op hoog vuur in ± 10 minuten inkoken tot er ± 3 eetlepels over zijn
  10. Roer de saffraan erdoor
  11. Stort de timbaaltjes
  12. Kook de saus, snijd de boter in stukjes en roer die van het vuur af stuk voor stuk door de saus
  13. Schenk de saus over de timbaaltjes en garneer met de tomaten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha