Champignons gevulde reuzen1

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 794 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Draai de voetjes uit de champignonhoedjes
  2. Hak de voetjes fijn
  3. Snipper het ui
  4. Verhit de boter en fruit de voetjes en het ui zachtjes 3 minuten
  5. Op smaak brengen met peper en zout en af laten koelen
  6. Roer pesto en paneermeel erdoor en schep in de hoeden
  7. Snij de kerstomaatjes in vieren
  8. Schik de hoedjes in een pan en schenk er genoeg wijn bij om ze voor ¾ onder te zetten
  9. Breng op matig vuur de wijn langzaam aan de kook
  10. Kook in 5 minuten afgedekt zachtjes gaar
  11. Leg de sla op 4 kleine bordjes, leg de champignons erop en garneer met de kerstomaat

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha