Champignons in room-wijnsaus gegratineerd

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 862 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand
  2. Snipper de sjalotjes
  3. Halveer de grote champignons
  4. Verhit de boter, fruit de sjalot zachtjes 3 minuten
  5. Pers de knoflook er boven uit
  6. Bak de champignons al omscheppend 3 minuten mee op matig hoog vuur
  7. Voeg wijn, tijm en bouillonpoeder toe en laat onafgedekt op hoog vuur 3 minuten inkoken
  8. Roer de crème fraîche en de kaas erdoor en breng op smaak met peper
  9. Doe de champignons in de schaaltjes en zet 3-4 minuten onder de grill
  10. Serveren met stokbrood

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha