Fillorolletjes met kleine champignons

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 656 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de bosui in dunne ringetjes
  2. Verhit 2 lepels olie in de koekenpan, fruit bosui en champignons 3 minuten
  3. Pers de knoflook erboven uit
  4. Breng op smaak met zout, peper en ketumbar
  5. Vet een bakplaat in
  6. Verwarm de oven voor op 200°
  7. Halveer elk fillovelletje en bestrijk met olijfolie
  8. Verdeel de champignonvulling erover, vouw de zijkanten van het deeg over de lange kant van de vulling en rol het deeg op als een loempiaatje
  9. Leg op de bakplaat en bestrijk met olie
  10. Bak de rolletjes in 20 minuten goudbruin en gaar
  11. Leg op 4 borden en serveer met de sambalsaus erbij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha