Garnalen-visrago

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 691 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper het sjalotje
  2. Doe sjalot, wijn en mosterd in een steelpan en laat op hoog vuur inkoken tot er nog 2 lepels over zijn
  3. Zeef dit boven een andere pan
  4. Roer de crème fraîche erdoor
  5. Knip 3 takjes dille heel fijn in een kopje
  6. Snij van 2 plakjes zalm 4 mooie dunne reepjes in de lengte
  7. Snij de rest, en de crabfantasy, in stukjes
  8. Hak de noten heel fijn en doe in een kom, roer de kaas erdoor
  9. Verwarm de oven voor op 225°
  10. Verwarm 4 borden voor
  11. Vet de bakplaat in
  12. Halveer het bladerdeeg en leg op de bakplaat
  13. Roer de dooier los met een snufje zout en bestrijk de deegplakjes ermee, bestrooi met de noten en druk goed aan
  14. Bak in 10 minuten goudbruin
  15. Verwarm opnieuw het crème fraîchemengsel, roer geknipte dille, garnalen, crabfantasy en zalm erdoor en warm 3 minuten zachtjes mee
  16. Breng op smaak met zout
  17. Snij de plakjes bladerdeeg voorzichtig overlangs open (als een broodje), leg de onderste helften op de borden, schep de ragoût erop, leg de bovenste deeghelften erop
  18. Rol de repen zalm tussen 2 vingers losjes op tot 'roosjes' en leg met de rest van de takjes dille naast de tompouces

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha