Garnalencocktail Indische

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1736 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de sla schoon en droog
  2. Maak de garnalen schoon
  3. Schil de bananen en snijd ze in plakjes
  4. Snijd de citroen in partjes
  5. Leg in elk cocktailglas een slablaadje, leg er wat garnalen en plakjes banaan op en schep er een paar eetlepels indische cocktailsaus over (Zie recept)
  6. Halveer de gembernootjes en leg op elke cocktail een halve gembernoot
  7. Zet partjes citroen op de rand van de glazen

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker21 dec 2011 om 11:36 Reageer

    et recept voor de cocktailsaus kan je hier vinden: http://www.tournedos.nl/sauzen/Cocktailsaus Indische.html (Met dank aan Google, want zonder had ik het niet gevonden)


Reageer zelf op dit recept

kaptcha