Garnalencocktail2

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 845 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de haricots schoon en halveer ze
  2. Kook ze in 10 minuten knappend gaar in water met wat zout
  3. Spoel in een zeef onder koud water af en doe in een schaal
  4. Kruis de tomaten in en doe even in kokend water, ontvel ze en deel in vieren, haal boven een kom vocht en zaadjes eruit
  5. Snij de tomaat in blokjes en schep door de haricots
  6. Vang het vocht van de tomaten telkens op! Zeef het tomaatvocht
  7. Roer azijn en ketjap erdoor
  8. Scheur de frisée in smalle reepjes
  9. Besprenkel de garnalen met citroensap
  10. Leg in de coupes de frisée tegen de rand
  11. Schep het haricotmengsel erdoor
  12. Klop de dressing goed door en schep in elke coupe ½ lepel dressing
  13. Verdeel de garnalen erover

Reageer zelf op dit recept

kaptcha