Hambuideltjes met tomatensalade

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 837 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ontvel de tomaten, snijdt ze doormidden en verwijder de pitjes
  2. Snijdt dan de tomaten in blokjes
  3. Maak de bleekselderij schoon en snijdt deze in kleine stukjes
  4. Doe de tomaten en bleekselderij in een kom en meng er de whiskysaus en de gehakte bieslook door
  5. Snijdt de sla in kleine reepjes en verdeel deze over 4 bordjes
  6. Verdeel de tomatensalade over 12 plakjes ham, vorm hier buideltjes van en bind deze vast met een sprietje bieslook
  7. Leg op elk bordje drie buideltjes op de sla
  8. Was de kerstomaatjes en snijdt ze door midden
  9. Schil de kiwi’s en snijdt ze in plakjes
  10. Garneer de hambuideltjes met de kerstomaatjes en de kiwiplakjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha