Kipcocktail met aardbeien Brie en gembersaus

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1201 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de kipfilets in de lengte en snij de helften overdwars in heel dunne reepjes
  2. Bestrooi met zout, peper en kerrie
  3. Verhit de boter in de koekenpan en roerbak de kip 3 minuten
  4. Laat afkoelen
  5. Snij de Brie in plakken en de plakken overdwars in repen en dek tot gebruik af met folie
  6. Snij de gember heel fijn
  7. Roer olie, citroensap, gembersiroop en mosterd tot een sausje
  8. Roer de gember erdoor en breng op smaak met zout en peper
  9. Snij de aardbeien in plakjes
  10. Verdeel de sla over 4 coupes
  11. Schep het sausje nogmaals door
  12. Meng kip, aardbeien, Brie en het sausje luchtig door elkaar en verdeel over de coupe
  13. Garneer elke coupe met een takje selderij en serveer met driehoekjes geroosterd witbrood en boter

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha