Kletskoppen van geitenkaas met rivierkreeftjes

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 954 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°
  2. Snij de korsten van de kaas en rasp de kaas grof
  3. Verdeel gelijkmatig over de bakplaat
  4. Bak in 10 minuten krokant
  5. Snij met een spatel de kaaskoek in 12 ongeveer gelijke stukken
  6. Haal voorzichtig van de bakplaat en laat op keukenpapier afkoelen
  7. Klop olie en azijn tot een dressing
  8. Knip de bieslook erover
  9. Breng op smaak met zout en peper
  10. Schep de sla erdoor
  11. Meng in een andere kom mayonaise, slagroom, ketchup en sherry tot een sausje
  12. Leg op 4 borden een kaaskletskop
  13. verdeel de sla erover en bedek met een kletskop
  14. Verdeel de rivierkreeftjes erover
  15. Verdeel de saus erover en bedek met de laatste kletskop

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha