Knoflooktomaten gevuld

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 750 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 180 ┬░C
  2. Vet 4 eenpersoons ovenschaaltjes in met boter en bekleed deze met plakjes bacon
  3. Snijd de steelaanzetten van de tomaten kegelvormig in en hol de tomaten enigszins uit
  4. Bestrooi de binnenkant met zout en peper
  5. Zet de tomaten op de bacon in de ovenschaaltjes
  6. Hak de tuinkruiden en de knoflook fijn in de hakmolen van de staafmixer
  7. Verkruimel de geitenkaas, vul de tomaten met deze ingredi├źnten
  8. Zet de schaaltjes 20 minuten in de oven
  9. Serveer met stokbrood

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha