Koekje kikkerbilletjes paddestoelen kervelsaus

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 775 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak rondjes van het bladerdeeg, prik ze in met een vork en leg ze op bakpapier
  2. Bak ze in een oven van 180° tot ze gaar zijn
  3. Laat ze afkoelen en splits ze in tweeën
  4. Stoof de kikkerbilletjes met de gesnipperde sjalotjes in wat witte wijn gaar
  5. Neem ze uit het vocht en haal het vlees van het bot
  6. Maak de paddestoelen schoon en bak ze in wat boter
  7. Voeg de fijngesneden knoflook toe en tot slot de kikkerbilletjes
  8. Breng hoog op smaak met zout en peper
  9. Saus Was de kervel en peterselie en pureer met wat olie; voeg de fond toe en laat even aan de kook komen en klop de boter erdoor
  10. Breng op smaak
  11. Was en droog de spinazie en bak in wat boter
  12. Breng op smaak
  13. Leg een bladerdeegrondje midden op het bord, bouw met steun van een uitsteekvorm de lagen daarop: wat spinazie en daar op de kikkerbilletjes en daar weer op de paddestoelen
  14. Garneer met wat kervelsaus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha