Koninginnenhapje met scampi en fijne groenten

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2531 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Dompel de diepgevroren scampi 2 min
  2. in een kom heet water zodat u ze gemakkelijk kan pellen
  3. Dep ze droog
  4. Breng 1,5 dl kippenbouillon aan de kook en doe er de diepgevroren julienne-groenten en de blokjes gerookt spek bij
  5. Laat gedurende 10 min
  6. zachtjes koken
  7. Voeg er dan de gepelde scampi aan toe en laat nog 3 min
  8. verder koken
  9. Giet er de room bij, breng weer aan de kook en bind met instantsausbinder
  10. Breng op smaak met peper en zout
  11. Verwarm intussen de bladerdeegpasteitjes gedurende 10 min
  12. in een hete oven 200 C
  13. Vul de pasteitjes met de bereiding en dien onmiddellijk op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha