Koninginnenhapje met scampi s en fijne groenten

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1466 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Dompel de diepgevroren scampi?s ? 2 min
  2. in een kom heet water zodat u ze gemakkelijk kan pellen
  3. Dep ze droog
  4. (15 min
  5. ) Breng 1,5 dl kippenbouillon aan de kook en doe er de diepgevroren julienne- groenten en de blokjes gerookt spek bij
  6. Laat gedurende 10 min
  7. zachtjes koken
  8. Voeg er dan de gepelde scampi?s aan toe en laat nog 3 min
  9. verder koken
  10. Giet er de room bij, breng weer aan de kook en bind met instantsausbinder
  11. Breng op smaak met peper en zout
  12. Verwarm intussen de bladerdeegpasteitjes gedurende 10 min
  13. in een hete oven (200 ?C)
  14. Afwerking Vul de pasteitjes met de bereiding en dien onmiddellijk op
  15. Begeleidende wijn Fernkloof, Chardonnay, Zuid-Afrika Uitstekende droge witte wijn uit Zuid-Afrika, met een verfrissende en zeer aromatische smaak
  16. Aangenaam krachtige en lange afdronk met zacht houttoets
  17. Saint-Veran A
  18. C
  19. , Maison Parisot

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha