Krabcocktail

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2192 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. In kom mengen: olie, azijn, zout, peper, honing, peterselie en rettich
  2. Afgedekt in koelkast minstens 1 uur laten staan
  3. Grapefruits dik schillen en partjes uitsnijden, 3 eetl
  4. sap opvangen, 1 kumquat uitpersen
  5. 1 kumquat in 6 partjes snijden
  6. In kom doen: mayonaise, crème fraîche, grapefruitsap, kumquatsap, tomatenketchup, zout en peper
  7. Tot sausje roeren
  8. Afgedekt in de koelkast zetten
  9. Van krab papiertje verwijderen en afgieten
  10. AFWERKEN: In wijde coupe beetje rettich en veldsla leggen
  11. Krab, grapefruit en kumquatpartjes erover verdelen
  12. Beetje saus erover scheppen
  13. Rest van saus apart verdelen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha