Langoustinestaartjes

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1033 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vijf blaadjes witloof per persoon voorzien, de pompelmoes ontvliezen en de kwartjes eruit halen
  2. De langoustientjes van pantser ontdoen en lichtjes aansauteren in een antikleefpan
  3. Overgieten met bouillon en afwerken met boter
  4. De rest van het witloof in reepjes snijden en ook even aanbakken en overstrooien met suiker Afwerking: witloofblaadjes in stervorm op het bord schikken, daartussen de roze pompelmoes
  5. In elk witloofblaadje legt men een langoustinestaartje In het midden legt men de gesauteerde witloofreepjes
  6. Het geheel overgieten met jus en afwerken met kervelplukjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha