Lepelhapje van scampi met duivelsaus

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 3407 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -pel de scampi, hou de pellen apart -bak de scampi gedurende 5 minuten in wat vetstof -voeg de witte wijn toe en kruid met peper en zout -laat verder trekken -pel de sjalotjes en knoflook en hak fijn -fruit de sjalotjes, knoflook en de pellen van de scampi in de rest van de vetstof -voeg tomatenpuree toe -kruid met tijm, laurier, cayennepeper, peper en zout -zeef het stoofvocht van de scampi en voeg zo'n 2 dl bij de groenten breng op smaak-zeef de saus en bind de saus -giet over de scampi -flambeer met cognac (cognac opwarmen, flamberen en over de saus gieten)

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha