Meloen met Serranoham gemarineerd

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 865 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de sinaasappel dik tot het vruchtvlees en snij boven een kommetje de partjes uit de vliesjes, vang het sap op
  2. Halveer en ontpit de meloen en steek er ca
  3. 20 bolletjes uit
  4. Meng meloen, sinaasappel, sap, wijn en peperkorrels door elkaar en zet tot gebruik afgedekt in de koelkast
  5. Bewaar de meloenhelften en zet die ook afgedekt in de koelkast
  6. Snij de ham in reepjes
  7. Verdeel de munt in toefjes
  8. Schep de ham door het meloenmengsel en verdeel het mengsel met sap over de 2 meloenhelften
  9. Garneren met munt

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha