Meloen met gerookte ganzenborst

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1551 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klein voorgerecht van meloen met gerookte ganzenborst Snij de meloenen doormidden; haal het zaad eruit
  2. Haal met een parisienneboor 10 bolletjes uit elke meloen
  3. Marineer de balletjes ½ uur in de port
  4. Snij de ganzenborst in plakjes van 2 mm dikte
  5. Haal de rest van het vruchtvlees uit de meloenen en pureer dit
  6. Voeg een klein beetje zout toe
  7. Zet koel weg
  8. Schep wat meloenpuree in diepe borden
  9. Leg middenin 2 plakjes ganzenborst en garneer met de meloenballetjes
  10. Maal er een vleugje zwarte peper uit de molen overheen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha