Meloen met kiwi en portroom gegrillde

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 685 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de meloenen en verwijder de zaadjes
  2. Schep er met een meloenbolletjeslepel mooie bolletjes uit en houd de meloenhelften apart
  3. Schep de port door de meloenbolletjes en laat ze minimaal 30 minuten marineren
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin
  5. Schil de kiwi's, snijd de vruchten in plakjes en halveer deze
  6. Neem 4 eetlepels van de marinade en roer die met de honing en de slagroom door de mascarpone
  7. Verdeel de meloenbolletjes met de rest van de marinade en de kiwi over de meloenhelften
  8. Verdeel de portroom erover en garneer met de pijnboompitten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha