Paddestoelenrago met fleurons

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 683 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper het ui
  2. Snij het spek in reepjes
  3. Verhit de boter, bak spek en ui zachtjes 5 minuten
  4. Snij de champignons in vieren en doe bij het spekmengsel, bak 10 minuten mee tot alle vocht is verdampt
  5. Snij de oesterzwammen in reepjes en doe erbij
  6. Pers de knoflook erboven uit
  7. Bak al omscheppend 5 minuten tot het begint te kleuren
  8. roer wijn en slagroom erdoor en verwarm ca
  9. 1 minuut
  10. Verwarm de oven voor op 225°
  11. Bestrijk het bladerdeeg met een kwastje koud water en bestrooi licht met zout en sesamzaad
  12. Snij dan in vieren en elk vierkantje nogmaals diagonaal door
  13. Bak in 10 minuten goudbruin
  14. Verwarm nogmaals de ragoût, roer de allesbinder erdoor tot een gebonden saus
  15. Op smaak brengen met citroensap, kerrie, peper en zout
  16. Schep op 4 borden, knip de peterselie erboven en garneer met de fleurons

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha