Papaya als voorafje

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 682 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de papaja's en halveer ze in de lengte
  2. Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten en haal, met behulp van een Parijs uitsteeklepeltje, zoveel mogelijk balletjes uit het vruchtvlees
  3. Laat deze balletjes uitlekken
  4. Snijd de kaas in kleine dobbelsteentjes en roer deze onder de boter
  5. Voeg er de gehakte amandelen, de porto, de mayonaise en wat zout aan toe en meng alles goed onder elkaar
  6. Schep er tenslotte de papajabolletjes onder en vul de papajahelften met dit mengsel
  7. Leg op 4 borden een bedje sla en schik er de papajahelften op
  8. Versier tenslotte met tuinkers

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha