Peterselietimbaaltje

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 527 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 175°C
  2. Timbaaltjes invetten
  3. Melk en slagroom verwarmen
  4. Knoflook erboven uitpersen
  5. In kom door elkaar kloppen: eieren, eidooiers, peterselie (2 eetl
  6. achterhouden voor de garnering), zout en peper
  7. Van vuur af al kloppende melkmengsel aan eimengsel toevoegen
  8. Timbaaltjes vullen tot 1/2 cm onder de rand
  9. In braadslede zetten
  10. Braadslede vullen met zoveel kokend water dat timbaaltjes voor ¾ onder staan
  11. In midden van oven eimengsel in 30 min
  12. gaar laten worden
  13. Rondom los snijden
  14. Timbaaltjes op borden storten
  15. Garneren met rest van de peterselie

Reageer zelf op dit recept

kaptcha