Portobello s met balsamicosiroop

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1191 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de steeltjes van de portobello's en snij die in plakjes
  2. Snij de hoeden horizontaal doormidden (als een broodje)
  3. Snipper de knoflook
  4. Verhit 2 lepels olie in de koekenpan, bak portobellohoedjes en -stelen met de knoflook zachtjes 5 minuten, halverwege voorzichtig keren
  5. Kook 3 lepels azijn in een steelpan tot de helft in
  6. Roer 1 lepel olie en 1 cth niet-ingekookte azijn tot een dressing, breng op smaak met zout en peper
  7. Verdeel de sla over 2 borden en besprenkel met de dressing
  8. Leg de onderkant van de portobello's erop en bestrijk dun met pesto
  9. Doe de bovenkant van de portobello's erop
  10. Schep op elke hoed de gebakken steeltjes en ½ lepel ingekookt azijn
  11. Serveren met stokbrood

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha