Rago tbakjes met ham en paddestoelen

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 677 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de paddestoelen in plakjes en de ham in kleine stukjes
  2. Ontvel de knoflook
  3. Roer wat water door de maizena
  4. Verwarm de oven voor voor de bakjes (staat op de verpakking)
  5. Verhit de boter en bak de paddestoelen snel lichtbruin en knapperig
  6. Voeg wijn en knoflook toe
  7. Bak 2 minuten
  8. Voeg slagroom toe
  9. Roer beetje bij beetje de ma?zena erdoor en roer tot een lobbige saus
  10. Roer ham erdoor
  11. Breng op smaak met zout en peper
  12. Verwarm de rago?tbakjes, vul de bakjes en garneer met wat peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha