Runderbiefstuk gehakt met truffeleitjes-cantharel

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1242 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een “lopende” truffelmayonaise van 2 eierdooiers, mespuntje truffelmosterd, scheutje truffelazijn, peper en zout en, eerst druppelsgewijs, de olijfolie
  2. Breng de gehakte biefstuk op smaak met peper, zout en kappertjes en vorm er 4 tartaartjes van
  3. Kook de overige eitjes ca
  4. 3 minuten, pel ze, snijd aan de onderkant een plakje af voor de stabiliteit en aan de bovenkant tot het eigeel zichtbaar is, verwarm de tartufano en verdeel dit over de eitjes
  5. Bak de cantharellen in wat olijfolie, bestrooi ze met peper en persilladekruiden
  6. Leg op 4 bordjes een tartaartje, zet bovenop een (lauwwarm) eitje en dresseer de cantharellen er om- en de truffelmayonaise er overheen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha