Saumon l Andalouse

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 30 minuten
  • Bekeken: 1360 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de rozijnen wellen in lauw water
  2. Kook de zalm als in Mousse van Zalm
  3. Kook de rijst gaar en laat hem afkoelen
  4. Maak de mayonaise
  5. Voeg er twee eetlepels tomatenketchup aan toe
  6. Was en droog de sla
  7. Maak de paprika schoon en snij ze in juliƫnne
  8. Was de tomaten en snij ze in plakjes
  9. Laat de moten zalm uitlekken, haal er het vel af en de graten uit zonder de moten stuk te maken
  10. Leg blaadjes sla op een serveerschaal
  11. Leg hierop een bodempje van rijst
  12. Daarop de moten zalm, waar overheen stukjes paprika komen en rozijnen
  13. De tomaat komt langs de rand
  14. Geef de saus er apart bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha