Scampi met staartvis en kerriesaus

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 867 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smeer een ovenvaste schaal in met boter en bestrooi met p+z
  2. Leg de vis(3 medaillons per persoon),in de schotel
  3. Bevochtig met wat wijn en visfumet
  4. Smeer een stuk boterpapier in met margarine en leg dit op de vis
  5. Pel de scampi's
  6. Laat de rest van de wijn en de visfumet met de room,het saffraanpoeder en de kerrie langzaam inkoken,tot de saus lichtjes dikt
  7. Kruid de scampi's met p+z en bak ze snel aan in hete olijfolie
  8. Kook de pasta
  9. Zet de vis en de scampi's gedurende 3 min
  10. in een op 200* voorverwarmde oven
  11. Houd ondertussen de pasta warm
  12. Werk de saus op met een klontje boter,proef en breng op smaak
  13. Haal de vis en de scampi's uit de oven
  14. Nappeer een voorverwarmd bord met de saus
  15. Leg een toef tagliatelle in het midden
  16. Schik de scampi's rondom en de plakken vis in het midden
  17. Versier met kervelpluksels

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha