Scampi s met curryroomsaus

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2918 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. pel de scampi\'s en haal het darmkanaaltje eruit
  2. snij zowel de appel als de knolselder in zeer fijne stukjes
  3. hak de verse dragon
  4. bak de scampi\'s in wat olijfolie of margarine roze
  5. Doe er de appel en de knolselder bij en laat ongeveer 8 minuten stoven op middelmatig vuur
  6. Doe er 1 eetlepel currypoeder bij (ook te kruiden naar eigen smaak) en blus met de wijn
  7. Voeg er de room bij en laat inkoken tot er een lichte binding ontstaat
  8. Breng het eventueel nog meer op smaak met wat zout (voor de liefhebbers)
  9. Doe het vuur uit en bestrooi met de verse dragon

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha