Scampi uit citoen - look marinade a la trice

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1984 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak met het citroensap, de knoflook (pellen, de kiem verwijderen en door de knijper halen), peper, zout, piment fort (naar smaak), noza (naar smaak), basilicum (gesnippert), bieslook, provencaalse kruiden en de olijfolie een marinade door alles goed te mengen
  2. Ontdoe de scampi van hun pantser en verwijder het darmkanaal
  3. Laat de scampi gedurende een uur rusten in de marinade in de koelkast
  4. Draai ze na een half uur om
  5. De scampi op spiesjes steken en kort grillen op de BBQ, of de scampi wokken of onder de salamander leggen in de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha