Scampis met paprika en lenteuitjes

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 845 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. - Klop het eiwit los met het maiszetmeel, 1 eetl wokolie en wat peper & zout
  2. - Roer er de scampi's door en zet gedurende 20 min in de koelkast
  3. - Snij de uitjes in schuine stukken en de paprika's in ruitjes
  4. _ Schil de gember en snij in fijne reepjes
  5. - Snipper het knoflookteentje fijn- Verhit 1 eetl arachideolie in de wok tot ze dampt
  6. Leg de scampi's in de olie en schep ze snel dooreen, zodat ze niet aan elkaar kleven
  7. - Voeg na 2 min de knoflook, de gember, de lente-uitjes en de paprika toe
  8. Roerbak nog eens 2 min
  9. - Breng het geheel op smaak met 1 eetl wokolie en 1 eetl ketjapsaus
  10. Voeg naar smaak peper & zout toe

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha