Scampisalade met gerookte zalm en mozzarella

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1710 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de ingredienten voor de vinaigrette goed dooreen
  2. - Snij de gerookte zalm in reepjes
  3. Snij ook de venkel of het witloof in fijne reepjes en snij de mozzarella in kleine blokjes
  4. - Doe zalm, venkel of witloof en mozzarella in een kom, samen met de party-scampi's (diepgevroren: vooraf ontdooien en droogdeppen) en de blaadjes waterkers
  5. Meng voorzichtig
  6. - Schep de vinaigrette door de salade - Verdeel dan alles over vier bordjes en versier met de cocktailolijven en de tomaten-partjes
  7. Dien onmiddellijk op met koude rijst of stokbrood

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha