Specials
Hamburger recepten
Barbecue recepten
Kerst recepten
Halloween recepten
Thanksgiving recepten
» Alle specials
Recepten
Nieuwste recepten
Hoogst gewaardeerde
Meest bekeken
Schorsenerensouffl
voorgerechten
Portie:
4 personen
Kooktijd:
20 minuten
Bekeken:
677 x
Print
Ingrediënten
500 g schorseneren
melk
peper
3 eieren
paneermeel
1 kadetje
zout
sap van 1/2 citroen
40 g boter
Bereiding
De schorseneren schillen (met een dunschiller), in water met zout en citroensap in ca
een half uur gaar koken, laten uitdruipen en samen met het in de melk geweekte en uitgeknepen kadetje door de zeef wrijven
De eieren scheiden, de dooiers in een schaaltje laten glijden en het eiwit met een elektrische handmixer zeer stijf kloppen
De oven voorverwarmen tot 200 ºC
Aan de schorsenerenpuree zout en peper toevoegen en het geheel goed vermengen met de boter, eierdooiers en het stijfgeklopte eiwit
Een soufflévorm met boter invetten en met paneermeel bestrooien
De vorm met de puree vullen en de bovenkant gladstrijken
Zet de vorm op het middelste rooster van de voorverwarmde oven en laat de soufflé daarin in ca
30 minuten gaar worden
Reageer zelf op dit recept
Naam:
*
Vul het nummer in:
*
Reactie:
*
Populair
Bekeken
De populairste recepten:
Aardbeienflip
Champignonsoep met kruidenkaas
Valentijns koekjes
De meest bekeken recepten:
Jamie Olivers Tomaten- en paprikasoep met basilicu...
672957x
Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage
535243x
Jamie oliver aardappel partjes uit de oven
416194x
Categorieën
bbq
bijgerechten
borrelhapjes
brood
desserts
dranken
feestdagen
hoofdgerechten
ijs
magnetron
ovenschotels
pannenkoeken
pasta
risotto
salades
sauzen
soep
tapas
vegetarisch
vis
vlees
voorgerechten
wok