Sinaasappelschijven gevuld

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 664 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Makkelijk te maken, kan minstens een uur voor serveren worden gemaakt
  2. Vermeng gehakt met sojasaus, rijstwijn en sesamolie
  3. Pel de sinaasappels en snij horizondaal in 1/2 cm dikke schijven
  4. Verhit de olie tot de damp eraf komt
  5. Roerbak het gehakt in 4 minuten goed gaar
  6. Laat het vet eraf lopen en doe terug in de wok
  7. Voeg suiker toe en roerbak 3 minuten tot het mengsel droog begint te worden
  8. Voeg pinda's toe en roerbak 2 minuten
  9. Schep het gehakt in een kom, meng met zout en peper en laat afkoelen
  10. Leg op elke sinaasappelschijf een korianderblaadje
  11. Schep er 3 theelepels gehakt op en vouw de schijven dubbel
  12. Leg de schijven op een schaal

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha